передивитись всі сни, згадати в якому був ти.
цілувати в очі ці ночі, сумувати дотиком руки.
білими плямами на кольоровій білизні лишити,
пральній машинці записку про минулі втіхи.
палити на кухні до самого світанку, а зранку
нишком проникати в кімнату - нарешті доспати...