Наше життя - непроста річ: бувають злети і падіння, радості і печалі, щастя й горе, любов і ненависть... Цей список можна було б продовжувати, напевно, до безкінечності. Цікаво, а чому так відбувається: чому, як тільки здається, що все прекрасно, - обов'язково наступить чорна смуга, за якою вже й доброго не пам'ятаєш? Часто ми живемо надією, що щастя зовсім близько, ось тут, поруч, лише потрібно простягнути руку. Але ступаєш крок до омріяної мети, - і вона раптом кудись біжить, втікає, а ти все наздоганяєш, все запевнюєш себе, що потрібно ще трішки зусиль - і тоді справді ти будеш найщасливішою людиною в усьому Всесвіті, не те що планети...
Все залежить від того, що для кожного з нас означає слово «щастя» чи поняття «бути щасливим». Для когось щастя - це мати багато друзів, хорошу компанію, але проходить певний час - і в найтяжчі хвилини не допомагають навіть старі приятелі та товариші. Бути щасливим для когось - це бути в сім'ї, поруч з коханою людиною. Але поступово, незадовго після весілля, те щастя стає тягарем, клопотом, уже й почуття не ті, щоб думати про прекрасне, а є тільки виснажливі думки про нелегке сімейне життя..
Проблеми на роботі, на навчанні, нерозуміння вдома – все це поступово призводить до згасання надії, яка світлим промінчиком сяє в серці кожної людини.
Але потрібно жити далі!Не впадати в депресії,шукаючи у піснях вирішення проблем,а твердо вірити у краще. Любити і цінувати тих,хто біля тебе. Такими як вони є,не змінюючи нічого в них. Бути щирим і ніколи не лицемірити. А час все змінить. Життя все поверне до тебе бумерангом.Потрібно лише Вірити,Надіятись та Любити...
ID:
375500
Рубрика: Проза
дата надходження: 04.11.2012 21:59:09
© дата внесення змiн: 04.11.2012 21:59:09
автор: kvitochka13
Вкажіть причину вашої скарги
|