може зупиниш мене колись
та запитаєш котра година.
я відвернусь убік погляну який час
і згадаю що він за людина.
привітаєшся і поглянеш в очі
чи навіть пригадаєш згаслі ночі.
як ми сміялись і все перебирали
а саме теми й невідомі інтеграли.
фінішна пряма паралельно
дихання швидко-швидко.
якось можна вільно
і сказати чітко.
все нормально,а ти як?
подорослішав,не такий розбишака.
думаю що ти змінився
та в душі колишнім залишився.
знаєш,завтра у тебе буде сім"я
і не згадаєш що існую я.
і в мене теж є кохана людина
і,мабуть,ця любов тепер єдина.