Я тобі не вірю. Я не вірю.
Знаю я: тобі не все одно.
Знаю, любиш. Я тобі не вірю,
Коли кажеш, що усе пройшло.
Коли кажеш: «Не було нічого».
Коли кажеш: «Не сумую» знов.
Бачу, брешеш всім Богам довкола,
Що від мене не стискає кров.
Я тобі не вірю. Ти боїшся.
Ти звичайний тихий боягуз.
Ти не тим наукам щодня вчишся,
І хвали шукаєш не в тих муз.
Глянь мені у вічі. Знов боїшся?
Правильно, бо ж очі видають.
Ти мені сьогодні знов наснишся.
Але ти обрав невірну путь.