Твоя усмішка зігріває,
Дарує спокій і любов,
Нічого кращого немає,
Як обіймеш мене ти знов...
Ти підбіжиш, візьмеш за руку,
І поведеш з собою десь,
З тобою не стерплю розлуку,
Для мене ти – це світ увесь.
За день набігавшись, награвшись,
Ти маму ніжно обіймеш,
У ліжку зручніше уклавшись,
Ти мирно носиком сопеш.
І відступають всі незгоди,
Лиш радість в серці ожива,
І Сонце в будь-яку погоду
Моє серденько зігріва.
01/11/2012