Будь щасливим!
Облиш мене!
Тепер я вірю,
Що все мине!
Я вже підвелась,
Я вже стою,
Я пробачаю
Брехню твою!
Хоч як не били
Мою любов,
Я воскресаю
До бою знов.
О, так, я зможу
Іти сама,
І вже не важко
Вставати з дна!
Ти будь щасливим,
Чи просто – будь,
Бажаю сили
Все зле забуть!