Cпогади про Вас — моє життя,
Богом подароване шиття,
Благодатна в’язанка ниток,
І строката вишивка думок.
В грудях схований любові скарб,
Ковдрою прикритий з теплих фарб,
В навісних квадратиках, рядках,
Впорядкованих зі швів стібках.
Щільно вкутаний із мрій тремких
В полотнину вибачень палких,
Оповитий стрічкою зізнань,
В амплітудах частих коливань.
Там надія, віра і любов,
Від життєвих і земних основ,
Спомином яскравих кольорів
Заплелись нитками почуттів. 2012
Теплі спогади. Такі залишаються в серці назавжди...У другому рядку 2-ого катрену може краще "зі стібків"?Так легше вимовляється,адже тут відбувся збіг приголосних "з ст".
Lana P. відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Мені дуже приємно, що ви завітали!
І щиро вдячна за професійну підказку, вже змінила.