Теплий дощ, важкими кплями,
ти зі мной і цього варті ми.
Червоне сонце, ласкавим промінням,
ми двоє втрачаєм терпіння.
Ніжний вітер, подихом прохолоди,
я й ти ввіддаємось насолоді.
Морський бриз, безмежними хвилями,
разом ми безмежно щасливії.
Сирий грім, великою напругою,
поцілунок вуст, пристрасною дугою.
Тиха блискавака, яскравою стрічкою,
хвилина нам здаєтьсчя вічністю.
Білий пісок, вітром знеспокоєний,
а ми одні, лиш двоє ми.
В очах вогонь, палкий та божевільний,
нічого не потрібно, лиш люби мене.