Кожен день тобою жити,
Тебе до болю любити.
Для тебе, коханий, творити,
Життя тобі присвятити!
Коли ти говориш, мовчати,
Щоб голос твій не втрачати.
Без тебе мучитись, бажати,
Тебе, серденько, чекати!
З тобою до ночі блукати,
Щоб уві сні тебе зустрічати.
Думки свої залишати,
Кохати, кохати, кохати!