І скільки слів вже сказано?
Обдуманих?
А скільки буде тих задуманих?
Ви знаєте? Чи може інші?
Яка комета їм закінчить
Розквітчані словесністю дари?
Все, може, просто – ось, бери!
А далі сам роби, як знаєш.
До чого ж, власне, волю маєш?
«До чого скажуть»? Навіть так?!
Від Долі, ма̀буть, дивний знак…
Таки, колеса часу навпростець
Проїхались не там.
Ну що ж. Кінець…