Нехай нації всі знають, що УКРАЇНЦІ ми!!!
Україною пишайтесь перед всіма людьми!!!
І мовою своїх батьків, ви , говоріть завжди,
Україною пишалися всі діди, й батьки.
І прадіди ваші, завжди тим вихвалялися,
Що вони українц і, що тут народилися.
Теж діди всі любили свою рідну країну.
Кров вони проливали за свою БАТЬКІВЩИНУ!
Найрідніша країна - де ви народилися.
Де сміх був дитячий і де вперше влюбилися.
І дуже так швидко пробігли студенські роки,
Де українські друзі ваші жили і батьки.
Вам найкраще було там,... де дитинство провЕли,
Так любіть Україну, як діди всі любили!
Вони кров проливали і боролися за це,
Щоб ми ВІЛЬНИМИ всі були.... їли борщ і сальце…
Де б українці не жилИ,...і в якій країні...
Та найкраще живеться.... у батьківській хатині.
Де завжди зустрічають рідні батько і мати.
Щоб вас ніжно обнЯти і пораду вам дати.
Те, що Ви є УКРАЇНЦІ!... Всім так гордо кажіть!
Квітучу країну,- так ніжно душею любіть!
Шануйтесь, українці! Величайте Україну!
І пишайтеся завжди,... за рідну БАТЬКІВЩИНУ!!!
Любіть рідну свою мову,... ніжно серцем любіть!
І мовою дідів своїх завжди всі говоріть!
І нехай про це світ знає, що УКРАЇНЦІ ми!
Пишайтесь Україною перед всіма людьми!