Я ЛЮБЛЮ ДОЩ -
ВАЛЬС РОЗ\'ЯТРІЛИХ ДУМОК ,
Я ЛЮБЛЮ ДОЩ -
НЕБЕСНОЇ БУРІ КРОК,
Я ЛЮБЛЮ ДОЩ -
ВОДОСПАД НА ЗЕМНУ ПРОСИНЬ,
Я ЛЮБЛЮ ДОЩ –
ВІН БЕРЕ У ЗАРУЧНИЦІ ОСІНЬ.
МЕНЕ ЛЮБИТЬ ДОЩ-
НЕПОХИТНУ У ЗАДУМАХ МРІЙ
МЕНЕ ЛЮБИТЬ ДОЩ-
З ПИЛОМ ЩАСТЯ У КУТИКАХ ВІЙ,
МЕНЕ ЛЮБИТЬ ДОЩ –
ЗАКОЛИСАНУ ВОЛОГИ АКОРДОМ
МЕНЕ ЛЮБИТЬ ДОЩ-
КРИХІТНИМ ЛЮБОВІ ФІОРДОМ.
ТІЛЬКИ Я І ДОЩ….
ПРИНЕСЕМО УЗИМКУ ЛІТО!
ТІЛЬКИ Я І ДОЩ…
ЗБАРАБАНИМ У ШИБКУ СВІТУ!
ТІЛЬКИ Я І ДОЩ ..
ХАЙ КВІТУЄ УСЕ НАВКОЛО!
ТІЛЬКИ Я І ДОЩ…
ВЕСІЛЬНОГО ТАНЦЮ КОЛО…