Заплющ очі
заплющ...заплющ...
Очі-то маленький тумблер
ним можна вимикати людей
принаймні, тих,що ззовні
то не шизофренія
а скоріше необхідність
жити в кілька осіб одразу
вимкни хоч одну
ну от
вже не так тісно
мені в людях взагалі найбільше подобається стук
стук черевиків
можна і мештів,звісно,
і сандалів, і навіть чобіт
але черевиками чесніше
принаймні так хочеться думати
стукіт проходить
крізь нас не зачіпаючи суть
залишаючи нас нами
на ми
на ви
на ти
між клінкером і підошвою
намі найменші люди завжди залишаються людьми