Дівчинко, з тобою так просто дихати,
Взявшись за руки й заплющивши очі.
Прив’язався до тебе червоними нитками
І нізащо згубити тебе я не хочу!
Дівчинко, з тобою приємно плакати:
Від щастя, болю, горя чи радості,
Мила, з тобою так легко падати –
В срібне захмар’я чи в прірву безбарвності.
Знаєш, з тобою – так легко повірити
В чари і янголів, в казки і вигадки,
Віриш – про тебе так класно мріяти,
Складати пісні чи писати лірики.
Дівчинко, без тебе – хочеться зникнути,
Розчинитись в тумані осіннього мороку…
Бачиш – без тебе – так важко дихати,
Стискається серце, німіють пальці
Від холоду…