Брудна обмацана істина
Ніколи не буде істинна….
Продана як гнилі помідори
Або вже відцвілі штори..
Куплена,як любов
на асфальті великого міста…
прохолола вже плоть і кров
не встояти і важко сісти….
Слабка покалічена істина
Ніколи не буде істинна…
Кровоточить поранена совість
Все як вирок або ж випадковість…
Рятувати не треба,пізно
Вона тихо помре в горі
Трохи сумно, і трохи слізно
Та не треба її вгорі…
Лжестратегами створена істина
Ніколи не буде істинна
Ми хапаємо її знову й знову
Мавпуємось і берем за основу…