Де наші прадіди росли,
плекали кожен звук,
до нас з чужої сторони
прибув послом мАТЮК.
Обматюкав і рід, і пліт,
усе святе поправ,
і заволав на цілий світ,
що він тут вікував.
Всмоктався в жили нам мАТЮК -
не витравим ніяк,
розставив сіті, як павук,
вчепився, як будяк.
І торжествує, верещить,
дітей в дворі ляка -
вже кожен кут і кожна мить
у лапах хижака.
Якщо в душі ти ще козак,
а не порожний звук -
жени в три шиї хамства знак,
загарбницький мАТЮК.
А дурнів, що з ним повелись,
лікуй ще батогом,
нехай в краю, як і колись,
Добро стане послом!
Брате, я ще пам'ятаю коли на весіллі у 70 чоловік мали "бутель" горілки і цього було досить... А мати з'явилися з московітами... Дивуюсь, як ця нечисть розповсюджується. Будьмо УКРАЇНЦЯМИ!!!
Борода відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
І хати в селах не запиралися, бо злодіїв не було...Зло одне не приходить. Будьмо!
О, той мАТЮК -
Не просто звук.
Він - чисто пан.
Звідкіль упав?
Бо що не слово - знову він.
І тому козаку - уклін,
Хто це чудовисько заткне,
Його ця кара не мине!
Борода відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00