Ми будем танцювати під метал...
Хочеш Металіку,а хочеш AC/DC?
У нас з тобою така сильна лав,
Що дохнуть навіть звірі в лісі.
Ми будемо включати Manowar.
Ми будемо біситися без втоми
Ти пам`ятаєш,як мені їх грав?
Тепер це тільки дальній спомин...
Ми будемо співати Black Sabbath
Витрушуєм мозги під Iron Maiden
На вулиці слякоть і всюди туман
Та в свому серці сонце знайдем.
Ми будем обніматись під Пантеру,
Шукаючи у плеєрі пісню Megadeth
Колись започаткуєм нову еру
Під наші співи витиме наш пес.
Сніданок готуватиму під Преслі,
А ти ж вечерю під Judas Priest
Які ж ми від музики шалені
Слухаєм Хендрікса навіть у піст.
Ай вос мейд фор ловінг ю, бейбі
Кричатиму,коли на лаві скручені
Ми ходитимемо босі по стелі
Welcom to the jungle,lady...