Тремчу, думки про тебе голову ламають.
І тільки зранку відкриваю очі,
Лечу, у мрії бути поряд, і що ночі...
Як нас з тобою, з головою, пледом укривають руки,
Що так не хочуть знати гірчаву розлуки.
Злуки, у мріях поряд лежимо тримаючись за руки,
Муки, не чути голосу твого солодкі звуки.
Не знати мить коли я чую серця твого стуки.
Не відчувати подиху твого - це муки.
Не бачити тебе, твою усмішку,
І мрії нас ведуть у тепле ліжко.
Де з силою чуття я обійму за плечі.
Де з палким почуттям забудемо про втечі.
Де я і ти, де ми і тільки двоє.
Де вже ніщо не спинить нас з тобою...