Це день чи ніч, я не знаю
Але тебе я все ще чекаю
І в мене є така думка
Що ти не зі мною і не одна
Що ти не зі мною і не одна
Що ти не зі мною і не одна
Що ти не зі мною і не одна
Що біля тебе хтось але не я
Та ось знайшов я зовсім іншу
Вона дає мені значно більше
Більше за те, що давала ти
Вона не чіпає мрії мої
Але я бачу тебе знов і знов
Я просто хочу знайти любов
Ти краще що було зі мною
Я хочу завжди бути з тобою
Це день чи ніч, я не знаю
Але тебе я все ще чекаю
І в мене є така думка
Що ти не зі мною і не одна
Що ти не зі мною і не одна
Що ти не зі мною і не одна
Що ти не зі мною і не одна
Що біля тебе хтось але не я
І я не знаю що робити далі
Я вже розпадаюсь на деталі
Ніхто не повторить слова мого
Ці роки краще що в мене було
В мене з тобою вже все пройшло
Це літо краще що в мене було
Душу ріже мою наче ніж
Ось і все, закінчився вірш