Скоро нам прийдеться обирати,
У Верховну Раду в депутати.
Список довгий треба буде прочитати,
І добре думати, кого нам з них обрати?
Всі портфелі свої євро набивають,
Та всі гроші в мішки запихають.
Про людей й державу вже не дбають,
А інтереси всіх знайомих захищають.
Тримаються за крісла, та посади,
Та радіють,що добралися до ВЛАДИ...
А в людей ніхто вже не питає,
Що в Україні народ робити має.
Думайте добре кого з них обирати,
У ВЕРХОВНУ РАДУ В ДЕПУТАТИ…
Щоб пізніше всі ви не жаліли,
Що так погано всі чотири роки жили.
(Алла Баранкевич, 2012р.)
Здається, що краще не підтримувати нікого, тоді не бде розчарувань, що не так проголосував.
Алла Баранкевич відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую ,що завітали на сторінку!..Нікого не підтримувати на виборах- це означає віддати свій голос за теперішню владу.А треба вже щось міняти обов"язково і думати за майбутнє дітей...