Дорогесенькі всі наші чоловІки!
Хто б,як не Ви,-дарував квіти?
І хто б,любив так ніжно нас?
Що робили б,ми усі без Вас?
***
Хто б ніжно обнімав за плечі?
І ніжив всіх нас кожний вечір?
Та цілував так лагідно всіх нас?
І спав обнявши ніжно кожний раз?
***
Хто б "ЛЮБЛЮ!"-шепотав слово?
Радієм всі від того всього,
Від Ваших ніжних таких слів,
Які жінкам говорите Ви всім.
***
Вдячні ми за подарунки щирі.
Хто б,їздити вчив на машині?
Хто б,носив усіх нас на руках?
Дякуємо,що Ви рядом й в снах!
***
Не зможемо без Вас ми жити,-
Не буде нас кому любити?
І ви без нас не проживете,
Де ласку нашу Ви візьмете?
***
Господь все добре так зробив,
Чоловіка й жінку він створив.
Щоб всі любились й сім"ї мали,
Дітей й онуків, щоб гойдали.
***
Любіть чоловіків своїх жінки,
Без причин цілуйте їх завжди.
Якщо будете їх ніжно любити,
Тоді будете добре з ними жити.
***
Чоловіки всі хочуть ласки,
А вечором,теж хочуть "казки"...
Щоб їх до серця пригортати
І ніжні слова їм прошептати.
***
Чоловіки- маленькі усі діти,
Всі хочуть,щоб їх шанувати.
Теж цілувати й обнімати,
Та часто їсти їм давати.
***
Як чоловік буде любимий
І для вас буде він щирий,
То треба каву готувати,
Все цілувати,ще й кохати.
***
Без чоловікІв- не проживемо,
Теж дітей мати не будемо...
Чоловіки- це наша охорона,
Та в роботі важкій допомога.
***
Жінки рід усім продовжать,
Та дітей гарних народять.
Теж чоловік участь приймає,
Коли його жінка дітей має.
***
Чоловіки всі мужні,спритні
Та до жінок такі привітні.
Якщо вони ще в Вас любимі,-
То вже тоді не замінимі.
***
Любіть чоловіків любимих,
Таких ніжних,добрих,щирих.
А ви також усі чоловікИ,
Любіть жінок на всі віки.
***
Кохайтеся всі ніжно люди,
Нехай між вами любов буде.
Любов всі сім"ї зберігає!
Завжди ЛЮБОВ перемагає!
***
Жінки- чоловікІв своїх любіть,
А чоловікИ -жінок теж обніміть.
Як любов буде взаємна і міцна,
Тоді буде міцна Ваша СІМ'Я!
Хто б обнімав міцно за плечі,
І цілував так ніжно нас.
Хто б ніжив нас так кожний вечір
І спав обнявши кожний раз.
***
Хто б ЛЮБЛЮ казав нам слово,
Та ще багато ніжних слів...
Радієм ми від того всього,
Про, що говорите нам всім...
Кто бы?
Другая женщина
Алла Баранкевич відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Не другая женщина,а любимый мужчина должен нас женщин любить и целовать.