Я часом сумніваюсь у собі і, можливо, роблю неправильний вибір.
Знаєте, часто відбуваються речі, які ми спочатку не можемо пояснити, чи усвідомити, але згодом, коли проходить певний період часу – розуміємо їх сенс, значення і просто осмислюємо ситуацію, що відбулася колись із нами. Я не виправдовую себе, просто можна припустити, що таке стається з сотнями людей, і це щось ніби дежавю людства – речі, які ми всі переживаємо, проте з певною циклічністю.
Інколи, запитуємо себе – як правильно вчинили, але ніколи не думаємо, що яким би не був вибір, ситуація не зміниться, і у будь – якій комбінації остаточного варіанту, що залежить від нас – доля зіграє свою партію, яка нам не підвласна. Гарячковість – риса характеру тисяч, мільйонів людей, а обдуманість – риса сотень. Коли навколо зустрічається купа нерозуміння і ти обираєш свій шлях – не жалкуй, це той вибір, що мав бути. І якби я обрала інакше, результат всеодно залишився таким же. Річ не в нас і в нашому виборі, а в тому, що нам судилось. Ніхто не обіграє фатум, і остаточний результат – це просто справа часу. Людям лише здається, що вони володарі життя. Насправді – ми просто пішаки у великій шаховій грі вищих сил…