Писати слова просто.
Просто писати слова...
Думки не ідуть у гості,
Вони розлетілись, мов пар...
Мов птахи... до купи і не зібрати...
Кличу їх, кличу, сиплю їм зерна,
а вони, напевно,
стомились...
Хочуть волі і неба...
- Не клич нас, не треба!
Ми повернемось до тебе,
але не зараз...
Не хлібом одним, ой, не хлібом...
І спрагу не тільки водою...
А радість прийде за бідою
твоєю-моєю ходою
до мене, до тебе...
У сні й наяву...
Допоки живу
Я дихаю, плачу, співаю -
Думками вертаюсь до Раю,
Де Слово зродилося в Тіло
.... і полетіло!!!
З надією... у вільнім злеті...
.... по всій планеті!
Думки, що живуть на папері -
то привиди та химери,
прикуті кайданами з пилу...
.... і чорнила...
Навіщо слова писати і залишати?!
Навчи ж їх ЛІТАТИ!!!
00:55 03.08.2012 м.Вишгород