Коли падає листя ,це ніби ти пишеш роман.
І хочиш сказати комусь люблю но не можиш.
Кинути погані звички ,щоб вона зрозуміла
тебе і відповіла заємністю тобі.Її не подобається
те ,що ти робиш їй болячи від твоїх звичок.
Треба взяти себе у руки і сказати СТОП
поганим звичкам і наважитись їй сказати ЛЮБЛЮ
ЛЮБЛЮ тебе но не покину.
Кохаю,а знаю чикаю тої миті шоб
сказати тобі що кохаю і знаю,що буду
любити тебе,а потім кохати знати шо
будем ми разом завжди...