Подарувала доля мені чарівний подарунок -
Твого кохання ніжний- ніжний поцілунок
На нього я давно чекала,
Коли у сні тебе я зустрічала,
Коли ти цілував мої ще сонні очі-
Палало почуття в душі жіночій.
Омріяний , коханний, ніжний і такий бажанний
Любити хочу я тебе, не відпускати ні на мить ,
Тобою жити і кохати.
Подарувала доля мені чарівний подарунок-
Твого кохання ніжний - ніжний поцілунок
Люби , тримай , не відпускай,
Сильніше пригорни до себе моє тіло,
Віддай всю ніжність і тепло свого кохання,
Не вистачає слів , лише не стримати бажання
Кохай мене , не відпускай , до себе пригорни,
Нехай забудуться страждання
Ти залиши мені своє кохання ...