Вчитався в метафору - як синиця може нагадувати ГРАБЛІ, які просяться у руки. Взагалі - граблі і синиця - слова з різних віршів, граблі - з чорних творів, та гумористичних, синиця - романтизм. Та і символ "янголи" - настільки затеритий і вже не вживаємий сучасниками, що вони, сучасні читачі, не відкриють для себе сенс черз колишній, двосторіччо-назадний образ янголів. Знову ж "сміттєві мішки". Це , наче, коли прийдуть гості - порозкидати сміття у вітальні, яку намагались показати тим, хто завітає...(метафорою намагаюсь пояснити)
(підказонька, старався, з Вас - електронний могарич)))