Мовчу,коли тебе я обіймаю,
Коли так ніжно гладиш ти мене.
Мовчу,тихенько притулившись засинаю,
Боюсь прокинутись-а все мине.
Мовчу,коли дивлюсь у твої очі
Єдина мрія бути поруч лиш
Щаслива тим,що ми разом проводим ночі
Боюсь прокинутись-а ти мовчиш.
Не вимагаю я взамін кохання
Я просто віддаю себе тобі
Надіюсь наша зустріч не остання,
Так хочу знову розтворитися в тобі.
Мовчу,коли ти поряд засинаєш
Щаслива,бо до ранку ти весь мій
Можливо,в снах ти з іншою літаєш
У сні ж моєму залишився образ твій.
Я вдячна долі,що тебе зустріла
Тебе люблю і не боюсь цих слів
Найбільше в світі вірити б хотіла
Щоб розділити ти любов мою зумів...