На цій землі святій, ми всі лиш імігранти,
Ніхто не знає що, коли і як,
І кожен в пошуках того, що зветься діаманти,
Коштовності гармонії життя.
Ми всі на рівних, маєм рівні шанси
У всіх в серцях любов, тривога, каяття,
Сьогодні тут, життя співає нам романси,
Сьогодні тут, ми робим відкриття...
А завтра їдем знов кудись як в трансі,
Не призвичаївшись до нового життя,
Кружляємо у новому оточенні мов в вальсі
Все дивлячись в перед, назад немає вороття.
Шукають рідні душі очі наші,даруючи надію на злиття,
ми імігранти не чужі, а ваші,ми імігранти бо таке вже в нас життя...