Всім невідомим воякам, які полягли у боротьбі за українську землю, присвячується. . .
Безіменна могила у полі чорніє,
Там лежить України вірний син.
Сонце давно його вже не гріє, –
Підла куля зупинила часу плин.
І ніхто не тужить за тобою :
Старої матусі теж нема.
Коли ти сміливо йшов до бою,
Ненька довго ридала у вікна.
Понад усе ти любив Україну, –
Край Дніпра і величних Карпат ,
І бився за нього, бився до загину,
Мужньо тримаючи свій автомат.
Воював ти не для нагород,
і не було шкода крові й життя,
уперед ти ішов за край і народ,
А тобі не поставили навіть хреста...
08. 08. 2011 р. 20:15.