Зустрілись ми
В далекому майбутньому
І добре було нам тоді
Кохатись разом в небутті
Тоді коли всі ще спали
Ми сни від себе проганяли.
Ми неслись по степу квітів
Ходили в горах шукати едельвейс
В лісах цвіт папороті збирали
В зірках себе намалювали...
Ми їли, пили, жили разом
І щастя там, старались, не програли
Любили, тішились, шаліли
Один від одного не відходили
І просто, як не всі - кохали...
Шкода, лишились тільки мрії
Ми, так й ніколи й не були
Бо залишились там
Де колись
Зустрілись ми...220620121847...