Люблю... чи може це не так
Назвати те, що відчуваю я?
В моєму серці хтось запалив зорю,
Яка весь день і ніч горить і не згаса.
Мої думки п'яніють без вина:
Їх одурманила твоя присутність.
Ти всюди...: у мріях і у снах...
У серденька питаю я:"Люблю?"
"Люблю!"- відлуння лине,
І знову в пошуках тебе я в казку снів порину.