Що робить віра у житті?
Вона долає перешкоди,
Лікує від ліні і нудьги
І вказує нам шлях до перемоги.
Дає нам сили, що долає страх,
Відновлює надії,
Допомагає втілити в життя
Всі наші задуми і мрії.
Вона змістовним зробить кожен крок,
Ціль у житті покаже.
Повір у себе
І щастя в твоєму майбутті
Світлою реальністю стане.
Бо віра - творить чудеса!