Торкає вітер трави пишнокрилі,
Аж пахощі злітають в небеса.
Розкрилися квіток дарунки милі —
Літневих днів незроджена краса.
Тяжіє небо грозами, дощами,
І сипеться на землю благодать.
Тісне сполучення між небом, нами —
Закріплена веселкою печать.
Танцюють бджоли у медових зборах,
Птахи здіймають онде небокрай.
Лунає пісня на полях, по долах —
Ти знову літо радо зустрічай! 2012