Важке життя в Україні, та ще важчим буде,
Як зовсім народ України боротися не буде…
Ми біля чорного сиділи, чорного набралися,
Чорне їли й чорне пили, чорним облизалися.
Всі ми скоро почорнієм, як ті мавпенята,
Як не будем українці себе всі поважати.
Чорне життя уже настало, чорним воно буде,
Коли народ України про боротьбу забуде…
Як за життя не будем дбати покоління свого,
Для чого дітям в майбутньому, життя уже такого?
Тож єднаймось Українці, бо в єднанні – сила!
Щоб ніяка влада нас в житті вже не зломила!
Як боротись всі не будемо і руки опустимо,
Тоді пізно уже буде – час цей ми пропустимо.
Пам"ятаймо УКРАЇНЦІ, щоб краще стало жити,
Ми не можем скласти руки, – треба щось робити!
Сумне життя в нас в Україні, та ще сумнішим стане,
Як не захочем краще жити, - життя кращим не стане.
Якщо не будемо боротись за НЕНЬКУ - УКРАЇНУ.
Щоб стало краще всім нам жити, й за мову єдину…
Тож борімося всі разом!.. І влада нам піддасться,
Та стане краще усім жити, буде в дітей всіх щастя!
Всі голосуйте українці, тільки за цю людину,
Яка любить українців, та любить УКРАЇНУ!!!