Не питай мене...
Про що шепочуть зорі
Не чекай мене
Коли є хвилі в морі
Не шукай мене
Коли чекають страти
Я не там - я десь
Вчу пташенят літати.
Там проміння сну
Розріже чорну хмару
Зустрічать весну
Ти будеш незабаром
Я здіймаю вітер
Та й над океаном
Зрозумілих літер
Руйнівну оману.
Зоряних стежок
Яскравий подарунок
У вогонь стрибок
Це є мій порятунок
Крилами зорі
Відкрию день віщальний
Розповім тобі
Що він для нас останній.
Не питай мене
Чому холодні зорі
Не чекай мене
Що я прийду в покорі
Не шукай мене
Я вже не помилюся
В спалене вогнем
Я більш не повернуся.