Ласки твої безмежні
Сяйвом палають крізь ночі,
Думи твої — бентежні,
Пагубні, тайні, пророчі.
Свічі горять духмяно,
Топляться разом із тілом,
В доторках полум’яно
Постать голублять несміло.
Що ж то за Боже диво
Так розцвіло почуттями?
Ранок зустрів грайливо
Стукіт сердець до нестями... 2012