Ви — море, що вколисує мене,
Безцінний скарб, якого не мине
Ніхто, ніколи на своїм шляху.
Ви — світлий місяць, що у ніч глуху
Калейдоскопом манить у світи,
Шлях у пітьмі освітлює, щоб йти
Назустріч долі, де обіймів шал,
Цілунків заспокійливих привал.
Ви — сонце, що осяює мій день,
Безмежжя подарованих натхнень!
Як Інь та Ян, на протязі життя
Даруєте для мене майбуття! 2012