Ти приходиш з дощем І співаєш у такт різнобарвних мелодій Всесвіту... Твої мотиви підхоплює вітер і окрилює подихом весни На нові незрівняно-вишукані слова, Що висловлюють лише тебе одну — Думку мою.
ID: 343597 Рубрика: Поезія, Верлібр дата надходження: 12.06.2012 22:42:36 © дата внесення змiн: 24.06.2017 05:09:10 автор: Lana P.
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie