Сьогодні ніхто не прийде.
Сьогодні ніяк не буде.
І знову нічого не вийде.
В театрі відмінять чудо.
Свій розклад зупинять маршрути,
Зупиняться вмить трамваї.
Це я не встигаю жити
І час вже на мене чекає.
Я знову сама, як ніколи.
Зламали ляльковий театр,
І знову це замкнене коло.
Сьогодні відмінять виставу.
Зів’яли пластмасові квіти,
Ти крила дракона обіймеш.
Та це не кінець всьому світу –
Ти просто сказав,що не прийдеш…