Сонце сходить і заходить,-
День за днем минає...
Де ж ти,доле?Озовися!
Чи тебе й немає?..
Все життя тебе шукаю,
І зову,і прошу,
З відусілля виглядаю
І в дощ,і в порошу...
А ти не йдеш...
Де ж ти?Де ти?
Прошу:озовися!
Як живу я в чужім краю,
Прийди подивися.
Подивися ти на мене,
Може зрозумієш,
Як же важко тим живеться,
Кого ти не грієш.
Бо якщо ти не пригорнеш
І не приголубиш,
То хто ж тоді допоможе,
Якщо й ти забудеш?
Прийди,доле!-прошу тебе,
Простивши провини...
Щодень тебе виглядаю,
Щодень,щогодини!