Квітка місячна жовтава
Розцвітає лиш вночі.
Її аура-заграва,
Наче полум'я свічі.
Пелюстки на день складає —
У буденне йде життя,
У листочки загортає —
Так ховає почуття.
Місяць їй шепоче казку,
Наймилішу із усіх,
І дарує ніжну ласку,
Неповторне диво втіх. 2012