Що природнє – де видумка – маска
Усвідомлять думки, відчуття.
Все є справжнім, і навіть поразка,
Що це поле мов штучне буття.
Так, думки не фальшиві про штучність:
Рівномірні рядки звіддаля.
Хто творець, чи природа, чи учні -
Мабуть той, хто майструє зерня.
І чого тепер в ньому тут більше -
Чи важливо, чи є та межа.
Поєдналося в ньому як в вірші
Просте слово й поета душа.
02.06.2012