Ніяких планів,ніяких мрій
Я заблукала в спогадах,
Давно вже втрачених надій...
Бажань ніяких,немає відчуття
Байдужим стало все навколо,
Повільно тліють почуття...
Немає снів,пропали ночі
Чужим все стало,
Не плачуть більше очі...
Не будеш більше снитись
Немає дихання,нема надій,
Повільно перестало серце битись...