Зроби мене веселкою, дай сонцю просвітити.
Позичу ноти в дощика, щоб грою полонити,
Засяю в щирій усмішці, як пісня мелодійна,
І розіллюсь загравою, де радість гармонійна...
Відчуй в мені омріяну і лиш одну-єдину,
Встелю барвінком-квітами коханнячка лавину,
Розкинуся жаринками і закручу в таночку,
Розквітну ніжним пуп’янком у пишному садочку… 2012