Сублімую лібідо в кожному рядочку,
Сублімую тут один, а хтось робить дочку,
Може, сина, може, двох, хто це контролює?
Стільки в світі є дівок, хтось на них полює.
Тільки ніч у них разом, тільки ода сексу.
Переспали! Встав, пішов, як етап рефлексу.
Беззмістовні ці часи, всім бракує долі,
Всі наївні, бо секрет - в нашій силі волі!
Хто захоче, той збагне! А хто ні, той далі
Одягай свої гумки, розставляй педалі.
Пристрасть вам, а я знайду ту саму агапе,
Із якою до кінця - на одній канапі!