Свіжозвареної кави знайомий аромат –
На мої сновидіння небезпечний компромат…
Хижа осінь підкралась непомітно, підступно…
- Вам каву із цукром?
- Ні… будь-ласка, без цукру.
Зачаровані осінніми дощами – очі…
Післязавтра вже дні стануть коротші за ночі…
Восени всі думки стають майже безплідні,
На депресію шанси, як ніколи, вірогідні.
Ідеальна пора, щоб підводити підсумки…
Озирнися, щоб бачити – з ким граєш у піжмурки.
Мрії, разом із листям, палить жовтень підступно…
- Прошу, як замовляли: «Ваша осінь… без цукру.»
(2011)
ммм, надзвичайно смачно та солодко.
читаючи цей вірш, я, ніби смакував вологого холодного ранку каву з гвоздикою, шарлотку та пейзаж осіннього парку за вікном. браво! в обране.
Антон Срібний відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
оох! дякую за такий коментарій! Ви побачили і відчули навіть більше, ніж я намагався передати! і це чудово