Скажи..
Чи криється за посмішкою радість?
Чи є у твоїх очах журба?
Бо як дивишся на світ
Хочеться з тобою літать
Розділяти щастя на двох життях
Скажи..
Чи криється у твоїй душі печаль?
Чи є у твоїх вустах пусті слова?
Бо як чую тебе, моя душа
Хоче на мить стати твоя
Скажи..
Невже важко відкритись світу?
Ловити усі радощі і печаль
Літати поривом в небі як птах
Любити тіла, що дано життям
№ 2
Скажи..
Чи криється за посмішкою радість?
Чи є у твоїх очах журба?
Я дивлюся на світ
і хочеться літать
і розділити щастя на життя.
Скажи..
Чи криється в душі печаль?
Чи то в твоїх устах пусті слова?
До тебе лину і моя душа
На мить замре і скаже - я твоя.
Скажи..
Невже ти не відчиниш світу
свою журбу, і радість, і печаль?
Давай як птахи будемо летіти
В кохання, нашу світлу даль...