Світ не стане від того гіршим, що покине його дивак!
Світ не стане святішим-грішним, через долю, що йде не так!
Не відкриє, зімкнувши, очі щоб на тебе крізь сон дивитись.
Світ у спокій зринає щоночі, бо не може з безглуздям змиритись!
Світ не зможе змінити долю, не внесе він добра в життя,
Якщо ти лиха чиниш уволю, викарбовуєш суть небуття!
Сам себе ти повинен змінити, а тоді вже міняти світ,
Бо лиш гідно навчившись жити, зможем долі змінити хід!