Я радість,біль,твоя печаль,
І твій я сміх і твої сльози.
Тобі на щастя, чи на жаль,
Для тебе сонце я і грози.
Твоя незайманість,твій гріх,
Солодкий спогад, гіркота.
Твоя весна,зимовий сніг,
Криниці дно,і гір я висота.
Я твоя вічність, твоя мить,
Я поруч тут, а ти мене шукаєш.
Любов"ю серце обгорить,
Та ти мене не відгадаєш.