Чому онлайн? Чому сьогодні вдома?
Невже нема у світі цім кутка.
Де можна полежати, де солома
Хоч колеться, але якась м'яка.
Морозивом замазати весь ніс,
Щоб хтось із нього злизував вершки,
Від радощів давай втeчемо в ліс,
Із глини там поліпимо горшки.
Чудове сонце, гріє нам серця
І кожен з нас на вулиці воліє,
Провести час, поки погода ця
Нашими мріями тихенько володіє.